Shop

Mintcard med logga (sockerfri)

Mintcard er et visitkort indeholdende små stærke mints. Det er et anderledes visitkort, som sender en forfriskende hilsen til dine kunder, hvis du er på messe eller bare vil have kunden til at huske dig.

Category:

Produkt Beskrivelse

Med din logga tryckt direkt på förpackningen är mintcard en långvarig reklambärare som har stor effekt – dina kunder minns dig långt senare. Vi har använt mintcards som visitkort i elva år, och de är lika uppskattade VARJE gång vi delar ut dem.

År 2009 skulle en kund lämna några segel hos en segelmakare i Göteborg. Kunden var en medelålders man och receptionisten hos segelmakaren en ung svensk tjej. Kunden lämnade ett mintcard tillsammans med seglen som skulle ses över. Sex månader senare ringer kunden – i ett annat ärende- och receptionisten kommer naturligtvis inte ihåg kunden – tills han sa ”det var jag som lämnade visitkortet med minttabletter i”, ”ÅÅÅH dig kommer jag så väl ihåg” svarade den unga receptionisten! – Därför ska du lägga en femma av din budget för reklamgodis på ett mintcard.

Produkt Detaljer

Form

Kvalitet plast

Polypropylen PP

Størrelse (LxBxH)

78x48x6 mm (mintpastil Ø 7 mm)

Farve

Nettovægt

Bruttovægt

16 gr.

Smagsvariant

Leveringstid

Holdbarhed

Opbevaring

Label info

Påsætning af label trykt med CMYK

Kvalitet

Størrelse (LxB)

Reklameflade

Tryktyper

Min. bestilling

Inderpakning